آموزشگاه موسیقی ریشه در خاک

گالری آهنگ ها

آهنگی برای زمین
آهنگی برای زمین

آیا هنگام آموزش موسیقی به کودکانمان به خلاقیت و نقش آن در زندگی آنها فکر می کنیم؟یا تنها نگرانی ما ایناست،هنگامی که شاگردانمان در مسابقات و تکنوازی ها شرکت میکنند چگونه ارزیابی می شوند؟ و کار ما به عنوان یک مدرس چگونه به نظر خواهد رسید؟ خلق "موسیقی اصیل"نه تنها قدرت بخش است بلکه میتواند سکوی پرتابی باشد به دنیای خلاقیت،بهبود بیان احساس،کار گروهی،حل مسایل،فهم خوب ومطلوب مهارت ها و همچنین باز شناسی و درک هنرها.لئونارد برنشتاین می گوید : "موسیقی میتواند نامگذاری کند بی نام و نشان ها را و آشکار کند ناشناخته ها را ."با چند نمونه از آموزش آهنگسازی به صورت حقیقی و عملی شروع می کنم،بچه ها در مرحله اول به ساز کیبورد علاقه نشان می دهند و قواعد بازی خودشان را در فرم های ساده موسیقی دارند و قابل اجرا می کنند آنها را با قاعده کلی ریاضی و هندسه.آهنگسازان جوان ما ابراز می کنند احساساتشان را در برخورد با محیط اطراف خود به وسیله نقاشی و تصویر سازی از طبیعت و محیط پیرامونشان و انعکاس می دهند احساساتشان را در رابطه با موضوعات مختلف.هدف عمده ما در اصل ایجاد یک تصویر ذهنی است برای هر آهنگساز و اینکه به آنها اجازه داده شود که تعبیر و تفسیر خودشان را با خلاقیت توام کنند در بیان احساسشان با موسیقی.این پروژه به آهنگسازان جوان ما کمک می کند که شنوندگان متفکری بشوند و مشارکت فعال داشته باشند در تجربیات موسیقاییشان در آینده.مادامیکه می نویسند آنها بیشتر آگاه می شوند از نقشها،پویایی ها،ریتم ها،و خط ملودی هایی که درحقیقت هر آهنگساز جدی باید به آنها توجه داشته باشد و آنها را به کار بگیرد.
اینها راه های غیر متداولی بودند برای آهنگسازی بدون هیچ گونه آموزش پیشرفته قبلی که ممکن است آغاز راهی باشد برای تبدیل شدن به آهنگسازان پیشرو و خلاق.امیدوارم لذت ببرید از گوش دادن به ساخته های این آهنگسازان کوچک در این پروژه موزیکال.
باد (باران صالحی نوع پرور)
باد (باران صالحی نوع پرور)
قطعه ی من درباره باد است.در اینترو می خواستم نت ها را کنار هم بنویسم زیرا باد اول ملایم می وزد در تم اصلی وزش باد را ملایم نشان دادم که در لا به لای خانه های سفالی می پیچد و به نظر من این باد ملایم قصه ی یک شهر را توضیح می دهد.در تم فرعی باد را طوفانی نشان دادم و یک طوفان شدید پر از گرد و غبار به پا شده است.در قسمت چهارم که بر گشت به تم اصلی است کمی تغییر در تم اصلی دادم و بعضی از نت ها را عوض کردم و در قسمت آخر یعنی پایانی آرام آرام قطعه را به پایان رساندم.
مشخصات آهنگ
دریا (ترمه هاشمی)
دریا (ترمه هاشمی)
من در قطعه از احساسی که به دریا داشتم شروع کردم.نت هایی که به نظرم صدای دریا را نشان می داد برای اینترو استفاده کردم.بعد برای تم اصلی به دینامیک های مختلف روی آوردم و از تمپوهای مختلفی استفاده کردم چون می خواستم حرکت دریا را نشان بدهم.برای تم فرعی کمی از نت هایی که در اینترو بکار برده بودم استفاده کردم و در نهایت برای پایان قطعه از تمپوی آرام استفاده کردم زیرا احساس کردم که دریا به پایان نمی رسد و ادامه دارد.
مشخصات آهنگ
جنگل (یاسمین فلاح)
جنگل (یاسمین فلاح)
قطعه ی من درباره جنگل است در آغاز قطعه اینترو از فلاژوله بر روی تک تک نت ها استفاده کردم و دینامیک را از ضعیف به تدریج قوی mf کردم و تمپو قطعه را ثابت نگه داشتم و در ادامه در ملودی اصلی از چند آکورد شکسته استفاده کردم.برای اینکه حس ترس را بیشتر ایجاد کنند وقتی به ملودی فرعی می رسیم می بینیم که اکثرنت ها چنگ هستند و همچنین تمپو قطعه بیشتر شده و کاملا متفاوت با ملودی اصلی است و در آخر ملودی فرعی از آکوردهای پیوسته استفاده کردم و سرعت این آکوردها را به تدریج زیاد کردم برای اینکه یک حس مرموزانه در جنگل ایجاد کرده باشم و در آخر هم دوباره از ملودی اینترو استفاده کردم ولی با این تفاوت که دیگر نت ها فلاژوله نسیتند و در ادامه ملودی اصلی با تغییراتی دوباره آمده است. دو میزان آخر به سبب نشان دادن پایان ملودی یک اکتاو پایین تر تکرار می شوند و تمپو (سرعت) به تدریج آهسته می شود و قطعه به پایان می رسد.
مشخصات آهنگ
رودخانه (تیانا نصیری زاده)
رودخانه (تیانا نصیری زاده)
نام این قطعه قسمتی از طبیعت سبز را در من پیدا می کند. طبیعتی که هر لحظه از زندگیم را وقتی به آن نگاه می کنم مرا یاد صدای آرامش بخش آب می اندازد.صدای زیر و بم آب تمام نت ها و اکتاوهای پیانو را در ذهن من نقاشی می کند و تم هایی را به وجود می آورد که باعث می شود نام این قطعه را رودخانه نامگذاری کنم.در تم اول قطعه،شروع جریان برخورد امواج کوچک آب به سنگ ریزه ها و ماسه ها را در من پدیدار می کند. در تم دوم قطعه (تم فرعی)این جریان آب با برخورد به این سنگریزه ها متوقف می شود و تبدیل به خسارتی می شود و در آخر مجددا آب به جریان خود ادامه می دهد.کل مفهوم ساختن این قطعه حسی را در من به وجود می آورد که هیچگاه جلوی جریان طبیعی و روان آب را نباید در طبیعت گرفت چون که تبدیل به سیل می شود.
مشخصات آهنگ
باران (باربد صالحی نوع پرور)
باران (باربد صالحی نوع پرور)
من اول قطعه را با رعد و برق شروع کردم و بعد باران می گیرد و برای نشان دادن باران در ابتدا ملودی غم انگیز را نوشتم و در اینترو و بعد ملودی اصلی را شاد نوشتم.با استفاده از نت های چنگ و سرعت بالا و بعد رعد و برق کم می شود و باران و تگرگ می آید و مردم همگی به خانه هایشان می روند و چون تگرگ منظم نمی بارد،من از نت¬های نا¬منظم شروع کردم و بعد تگرگ قطع می شود و بعد ملودی اصلی را آوردم و بعد تم فرعی و بعد بازگشت به تم اصلی با کمی تغییر و در آخر از نت های زیر به نت های بم آمدم و قطعه را به پایان رساندم.
مشخصات آهنگ
آسمان (آریانا رضایی)
آسمان (آریانا رضایی)
در اینترو قطعه اول فکر کردم که آسمان آبی باشد و بعد در تم اصلی آسمان کم کم بارانی می شود و برای همین از نت های بیشتری استفاده کردم و در تم فرعی آسمان برفی می شود و در پایان ،آسمان آبی و مردم خوشحال می شوند برای همین از نت های کشیده استفاده کرده ام.
مشخصات آهنگ
برف (امیر ارسام امین پور)
برف (امیر ارسام امین پور)
قطعه ی من درباره ی برف است.من از نت های پیوسته استفاده کردم چون برف یک دست می بارد و روی زمین می نشیند.و در اینترو از نت های زیر استفاده کردم چون شروع بارش برف از بالاترین نقطه است.در تم اصلی من سعی کردم از نت های بم استفاده کنم چون به مرور زمان برف پایین و پایین تر می آید و در تم فرعی سعی کردم نت های تشکیل دهنده ی ملودی با تم اصلی و اینترو متفاوت باشد و در آخر به تم اصلی باز گشتم.
مشخصات آهنگ
درخت (گل بهار پورقبادی)
درخت (گل بهار پورقبادی)
اسم قطعه ی من درخت است.من وقتی خواستم اسم قطعه ام را انتخاب کنم به این فکر کردم که وقتی در یک جنگل بزرگ هستم درخت ها برایم جذاب ترند پس اسم قطعه ی من شد درخت.برای اینترو به این فکر کردم که اول نت ها کنار همدیگر هستند و یعنی گل ها در آمده اند و برگ ها سبز و زیبا هستند ولی در ملودی اصلی که مثل ریختن برگ ها است از استاکاتو استفاده کردم.در ملودی فرعی از ملودی اصلی تقلید کردم ولی با کمی تغییر و در آخر هم با استاکاتو تمام کردم.
مشخصات آهنگ
چمن (باران بهاری)
چمن (باران بهاری)
من برای نشان دادن قد چمن از گلیساندو استفاده کردم و برای نشان دادن رنگ سبز چمن از فاصله های سوم استفاده کردم ، برای نشان دادن اینکه چمن وسعت زیاد دارد قطعه را طولانی نوشتم و برای اینکه چمن رشد کندی دارد اینترو را کند شروع کردم،برای نشان دادن اینکه وقتی باد می آید چمن ها تکان می خورند سر کلید را چند بار تغییر دادم و برای تمیز بودن چمن از فاصله چهارم و پنجم استفاده کردم و برای نازکی آن از دولاچنگ استفاده کردم.چون چمن جزیی از طبیعت است،من اسم قطعه ام را چمن گذاشتم.
مشخصات آهنگ
پرینتپرینت